پاسخ: <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
فرازد آشوبي پس از اعلام راي كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال دربارهي فسخ قراردادش با باشگاه مس گفت: تا زماني كه رضايت قلبي "پرويز مظلومي" را به دست نياورم، به پرسپوليس بازنميگردم.
فرزاد آشوبي به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: من به باشگاه پرسپوليس علاقه دارم و از ابتدا نيز دوست نداشتم تا از اين تيم جدا شوم اما، شرايطي به وجود آمد كه چارهاي به جز جدايي از پرسپوليس براي من باقي نگذاشت. من باشگاه مس را به خاطر پرويز مظلومي انتخاب كردم و اكنون نيز بدون جلب رضايت وي هيچ تصميمي نخواهم گرفت.
وي ادامه داد: فارغ از تمامي بحثها من از نظر اخلاقي به باشگاه مس و به خصوص پرويز مظلومي متعهد هستم و در كنار مباحث قانوني كه مطرح شده است، تاكيد ميكنم كه به خاطر مظلومي به مس آمدم و تا زماني كه اين مربي از نظر قلبي راضي نشود، تصميمي براي جدايي از مس نخواهم گرفت.
آشوبي خاطرنشان كرد: علاقهي بسياري دارم كه بار ديگر به پرسپوليس بازگردم و به خاطر برخي مسايل از جمله شرايط خانوادهام دوست دارم در تهران بازي كنم اما، اطمينان ميدهم تا زماني كه رضايت باشگاه مس را جلب نكنم، به پرسپوليس بازنخواهم گشت.
سرمربي تيم مس كرمان به شدت از فسخ قرارداد فرزاد آشوبي با اين تيم انتقاد كرد.
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: هنوز چيزي به باشگاه مس ابلاغ نشده و ما نميدانيم كه اصلا چگونه چنين رايي صادر شده است.
وي افزود: پرونده فرزاد آشوبي در اختيار باشگاه مس كرمان است. ما با توافق كامل و بدون هيچ مشكلي آشوبي را به عنوان بازيكن آزاد جذب كرده بوديم.
مظلومي ادامه داد: قرارداد آشوبي در هيات فوتبال استان كرمان ثبت شده است و هيچ اجباري نيز در كار نبوده است.
مظلومي در واكنش به اظهارات "فرزاد آشوبي" مبني بر تعهد اخلاقي به اين مربي نيز گفت: به هيچ عنوان به جدايي آشوبي رضايت نميدهم، خود فرزاد ميداند كه ما او را از ميان چهار گزينه كه از بهترينهاي فوتبال ايران بودند انتخاب كرديم و اكنون كه هر كدام از آنها به تيم ديگري رفتهاند؛ نميتوانيم آشوبي را از دست بدهيم.
سرمربي مس كرمان افزود: اجازه نميدهيم حق باشگاه مس ضايع شود، ضمن آنكه از پرسپوليس نيز بايد پرسيد كه چگونه بازيكني كه يك ماه در تهران بود و با او قرارداد نميبستيد، ناگهان يك شبه براي اين باشگاه عزيز شده است؟
مظلومي در پايان گفت: به هيچ عنوان اجازه جدايي آشوبي از مس را نخواهم داد.
حسين كعبي و ابراهيم ميرزاپور، با عقد قرارداد يكساله به سايپا پيوستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسين كعبي و ابراهيم ميرزاپور، شامگاه امروز، سهشنبه با حضور در هيات فوتبال استان تهران، رسما قرارداد يكسالهي خود را با تيم سايپا منعقد كردند.
پيش از اين قرار بود كعبي به پرسپوليس بپيوندد.
"عماد محمد رضا" قرارداد خود را با تيم فوتبال سپاهان اصفهان تمديد كرد.
به گزارش ايسنا، مهاجم عراقي سپاهان قرارداد خود را براي يک سال ديگر با تيم فوتبال سپاهان تمديد كرد.
اين قرارداد قابليت تمديد به مدت دو سال را دارد.
عماد رضا عصر امروز با حضور در هيات فوتبال اصفهان قرارداد خود را ثبت كرد.
پيش از اين باشگاه پرسپوليس براي جذب عمادرضا با اين مهاجم مذاكره و به توافق رسيده بود.
مدير روابط عمومي و بين الملل باشگاه پرسپوليس، صحبتهاي "نيک نفس" مدير عامل باشگاه مس کرمان مبني بر مبلغ قرارداد يک ميليارد و دويست ميليون توماني "افشين قطبي" را تکذيب کرد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، مرتضي ضرابي گفت: با توجه به اينکه باشگاه مس کرمان يک باشگاه دولتي محسوب ميشود، مدير عامل اين باشگاه هيچگاه نبايد با عنوان برخي صحبتهاي بدون سند باعث شود تا جو بدي عليه باشگاه پرسپوليس ايجاد شود.
نيك نفس امروز در گفتوگو با خبرنگار ايسنا مدعي شده بود كه مبلغ قرارداد قطبي يك ميليارد و 200 ميليون تومان است.
كريم باقري از مديرعامل باشگاه پرسپوليس درخواست كرد كه مسوولان اين باشگاه بازيكني توانمند در پست هافبك دفاعي جذب كنند.
داريوش مصطفوي با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: در حال حاضر به دنبال يك بازيكن خوب در پست هافبك دفاعي هستيم و حتي كريم باقري به من زنگ زد و گفت كه حتما بازيكني مختص به اين پست را جذب كنيم.
وي افزود: در حال حاضر گزينههايي براي جذب در اين پست در نظر داريم كه اكنون مشغول رايزني و مذاكره با آنها هستيم.
"محمد علوي" جدي ترين گزينهي مدنظر مسوولان پرسپوليس است.
میگم امپراطور چقدر شبیه افشین هست ؟ همشهری که هستن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عباس آقايي به تيم فوتبال سايپا تهران پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عباس آقايي بازيكن فصل گذشتهي تيم فوتبال پرسپوليس تهران دقايقي پيش با حضور در هيات فوتبال تهران قرارداد خود را با باشگاه سايپاي تهران ثبت كرد.
عباس آقايي به مدت يك سال به تيم فوتبال سايپا پيوست.
روز سهشنبه نيز حسين كعبي از پرسپوليس و ابراهيم ميرزاپور از استيل آذين به سايپا پيوسته بودند.
محمد پروين به تيم فوتبال سايپا تهران پيوست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) محمد پروين بازيكن فصل گذشتهي تيم فوتبال استيلآذين تهران با قراردادي دو ساله به تيم فوتبال سايپا تهران پيوست كه اين قرارداد بعداز ظهر امروز در هيات فوتبال استان تهران ثبت شد.
به گزارش ايسنا، عباس آقايي نيز امروز به تيم سايپا پيوست.
هافبك دفاعي فصل پيش تيم فوتبال پاس همدان به تيم پرسپوليس تهران پيوست.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيدمحمد علوي بازيكن فصل پيش تيم فوتبال پاس همدان با عقد قراردادي يكساله به تيم پرسپوليس پيوست.
اين قرارداد داخلي است و به زودي ثبت ميشود.